DE PIZZABAKKERS HILVERSUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pizzabakkers Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 20:29 Snel en heerlijk!!!
10 okt 2022 om 12:58 Bestellen is no go voor mij. Ik had een pizza zonder ui gevraagt imv allergie. Krijg een pizza binnen waarvan de kaas al zo hard als karton is en waar ui op zit. Dus ik probeer te bellen ze nemen de telefoon niet op of hangen je gelijk op.NOOIT MEER
14 aug 2022 om 20:18 Bij het restaurant eten is top, bestellen een no go!! Nemen de telefoon niet op of hangen je gelijk op. Pizza komt koud binnen met het bonnetje geplakt op de pizza, belachelijk. Nooit meer voor mij
4 aug 2022 om 20:46 Laat de jongen iemand aankijken en netjes groeten. Dank je voor de tip kon ook al niet.
2 aug 2022 om 9:39 1 uur lang gewacht op 4 pizza's, 1 geleverd zonder een al betaalde ingredient...
31 jul 2022 om 22:24 Half uur langer dan aangegeven bezorg tijd, kaas op de pizza was duidelijk al koud geworden. Na even opwarmen in de oven was die wel lekker.
25 jul 2022 om 19:35 Kwaliteit van de pizza voor naar verhouding veel geld is slecht. Bezorging is netjes en op tijd
24 jul 2022 om 21:12 Super lekkere pizza's. Had prosciutto besteld als extra topping en dat was echt veel! Bezorgtijd prima, nog wat eerder bezorgd dan de aangegeven tijd. Hadden zsm bezorgen gevraagd dus helemaal goed.
23 jul 2022 om 22:36 Heerlijke pizza! Niet vet of te zout. In het midden iets slap maar erg lekker.
15 jul 2022 om 11:18 prima service, bestelling zelfs online te volgen.
10 jul 2022 om 21:18 Ik had de vegan pizza - op zich oke - tof dat ze vegan gorgonzola hebben gemaakt, maar wel wat aan de karige kant. Er mag wel wat meer smaak en sowieso wat meer toppings op. En het duurde ruim 5 kwartier voordat onze (2) pizza’s er waren. Das lang.
9 jul 2022 om 22:16 Pizza voor 15,50euro. Met welgeteld 5 halve cherry tomaatjes, wat pesto en een stukje mozzarella erbij. Vond ik wel erg mager. Pizza was lauw en was niet echt doorbakken.